Élet-Stílus

Ilyen csodálatosan még nem szívattak meg kéretlen farokképet küldő srácot

Sajnálni azért nem kell, megérdemelte.

Csodálatos módját választotta egy Twitter-felhasználó, hogy megszívassa a neki kéretlenül képet küldő srácot. A Twitteren legalább akkora gond az online zaklatás, mint az Instagramon, a Facebookon, vagy bármely hasonlóan nagy közösségi oldalon. Rengetegen küldenek magukról, elsősorban férfiak kéretlen képeket, nagyrészt az intim testrészükről.

Akárhogy is, a felhasználók többségének már kialakult egy védekező mechanizmusa erre az esetre, most valami egészen különleges és vicces módszer került elő.

Egy fiatal lány beszélgetésbe elegyedett egy idegennel, de mikor fura irányt vett a beszélgetés, a lány rögtön felhívta a fiú figyelmét, hogy nehogy a farkáról küldjön képet, mert arra nem kíváncsi. A kép ezután szinte rögtön jött, de a lány ahelyett, hogy kiakadt volna, nagyon megijesztette a perverz srácot.

A fotó után a lány a következő üzenetben eljátszotta, hogy ő a Twitter tesztelés alatt álló mesterséges intelligenciája, ami kiszűri az intim fotókat.

Az üzenet nagyon profin és hatásosan volt megírva, így valószínűleg a képet küldő  nagyon megrémült. A lány az üzenet végére azt írta, hogy a technológia még tesztüzemmódban van, így nem tévedhetetlen.

Ha úgy érzi, hogy jogtalanul azonosították az ön képét kéretlen tartalomnak, akkor küldje el a SEGÍTSÉG szót.

– így zárult a lány üzenete, ami egyébként azt is megemlítette, hogy a kép miatt az elkövetkező 24 órában a helyi hatóságok fel fogják keresni a tettest az otthonában, mivel megsértette a Twitter használati szabályzatát. Az már csak hab a tortán, hogy a srác az üzenetváltást természetesen a SEGÍTSÉG szóval fejezte be.

Íme, a beszélgetés:

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik