Élet-Stílus

A gyerekek tönkretették a házukat, most viccesen árulják a hibák felsorolásával

Pozitív tartalmú hirdetést nehéz lett volna mondjuk összerakni ennek az ingatlannak.

A négy hálószobás, az ausztrál Új-Dél-Walesben található ingatlanról került fel egy hirdetés. 95 millió forintnak megfelelő ausztrál dollárért adnák el a felújításra szoruló házat, méghozzá nem is akárhogyan.

A Mirror vette észre, hogy a hirdetéssel felkerült egy videós virtuális túra is, amelynek segítségével bejárhatjuk a házat, és ami elég őszintére és így egyben elég viccesre is sikerült. Az ingatlanos, Matt Gravas nem nagyon szépítgeti a részleteket, az mondja többek között, hogy a ház „alig lakható”. A videóban nem próbálják meg eltakargatni a falakon található lyukakat, a hiányzó padlódarabot, és megköszönte a korábbi tulajdonosoknak, hogy

előzékenyen megkezdték a felújítást egy ütéssel a falba.

Az ingatlan akkor került ilyen rossz állapotba, mikor a tulajdonosok kiköltöztek belőle, és csak a gyerekeik maradtak ott.

Láthatóan túlzottan is kedvelték ezt a helyet, és sajnos megsemmisítették az ingatlant a sok vad partival és más dolgokkal

– mondja a videóban Gravas.

Az ingatlanos a videóban olyan dolgokkal emeli ki a lakás egyediségét, mint a lebontott fal, az abból lazán kilógó vezetékek, és a lyukas padló. A konyha részben fel van újítva, a másik része az egyik hálószobában található meg.

De a lakás nem csak azért néz ki furán, mert szétverték a gyerekek, maga az elrendezése is meglehetősen fura: van egy egybenyitott hálószoba egy fürdőszobával,

semmi sem romantikusabb, mint az ágyban fekve beszélgetni a partnerünkkel, akinek éppen megy a hasa,

és az egyik folyosón is korábban egy vécékagyló lehetett.

Egy másik fürdő felújítása is részben elkezdődött, egy műalkotásnak is tekinthető lyukkal a falban, valamint egy teljesen új guriga vécépapírral.

Gravas egyébként azt mondja, hogy a lakás állapota ellenére sokan érdeklődnek utána, vannak olyanok, akik csak kicsit felújítanák, de olyan is, aki kibelezné először is az egészet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik