Élet-Stílus koronavírus

Itt az évezred tiktokos védőruha-oktatóslágere

POPPE és TOPPE.

Még soha senki nem mutatta be annyira viccesen az egészségügyi dolgozók által használt védőruha (PPE, personal protective equipment) fel- és levételének mikéntjét, mint dr. Jonathan Papson. A Royal Melbourne Hospital sürgősségi osztályán dolgozó orvos szeretett volna egy olyan módszert, amivel az egészségügyi dolgozókat emlékezteti a megfelelő protokollra.

Ehhez valószínűleg sikerült is megtalálnia a legmegfelelőbb platformot: a TikTokot.

Még a COVID-19 világjárványa előtt készítette el a videókat, amik eredetileg YouTube-on jelentek meg, de csak most szóltak igazán nagyot, miután felkerültek a tinédzserek hipernépszerű (ám adatvédelmi szempontból meglehetősen aggályos) zenés közösségi oldalára.

Ja, és azt még nem is mondtuk, hogy a tudnivalókat a rettenetesen agybamászó PPAP (Pen Pineapple Apple Pen) című PIKOTARO-slágerre adaptálta.

Meg is mutatjuk a két oktatóvideót. Először a PPE fel- majd a levételét bemutató klipet.

@thermh

##duetchallenge ##Doctor Jonathan from ##RMHEmergency made this pre ##COVID to remind his team about wearing ##PPE ##TikTokAustralia ##biggestfan ##melbourne

♬ original sound - thermh

@thermh

##POPPE was the easy part, now ##JPaP shows us how to ##TOPPE ##TikTokAustralia ##Melbourne ##RMHEmergency ##staystrongvictoria ##covid19 ##mask ##biggestfan

♬ original sound - thermh

Mondanunk sem kell, hogy máris akadtak követői:

@wypdental

##duet with @thermh Put in PPE with Dr Wang and Dr Jonathan ##ppe ##healthheros ##covid19 ##justforyou

♬ original sound - thermh

@algorbs

♬ original sound - thermh

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik