Élet-Stílus

Munkát kapott egy kóbor kutya egy brazil autószalonban

Ahogyan a kóbor kutyák szoktak, Tucson Prime először csak fel-felbukkant egy autószalon környékén, aztán egyre gyakrabban fordult meg a környéken. A brazíliai kereskedés munkatársai végül nem csak befogadták, de állást is adtak neki.

A kollégák először egymás előtt is titkolózva adtak olykor néhány finom falatot egy kóbor kutyának, aki gyakran felbukkant a munkahelyük, egy brazíliai autószalon környékén. Aztán egy este, amikor zuhogott az eső, Emerson Mariano menedzser nem bírta tovább, beengedte a kutyát az üzletbe – írja a Bored Panda blog.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TUCSON PRIME (@tucson_prime) által megosztott bejegyzés, Aug 10., 2020, időpont: 5:58 (PDT időzóna szerint)

Mariano azt mondja, ő csak egy éjszakára akart fedelet biztosítani szegény kutya feje fölé, de onnantól nem volt visszaút, a kollégák örökbe fogadták a négylábút, és a Tucson Prime nevet adták neki. A kutyus később arcképes belépőkártyát is kapott, amilyen a szalon összes dolgozójának van, majd elindult a saját Instagram-oldala is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TUCSON PRIME (@tucson_prime) által megosztott bejegyzés, Aug 11., 2020, időpont: 4:28 (PDT időzóna szerint)

A menedzser azt mondja, soha egyetlen percre sem bánták meg, hogy örökbe fogadták a kóbor kutyát, hiszen a vásárlók kifejezetten szeretik. Vannak, akik még vásrlás után is visszatérnek, hogy meglátogassák Tucsont.

A történet az anyacégnek is tetszik, olyannyira, hogy Tucson Prime hamarosan szerepet kap majd egy a brazil piacra készülő autóreklámban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik