Élet-Stílus

Ránézésre álomháznak tűnik, de ha megnézzük egy másik szögből…

Elképesztő nézettséget generált a TikTok nevű videós applikáción egy illinoisi ház. Szemből tipikus, amerikai, kertvárosi otthonnak tűnik, ám ha egy másik szögből is megnézzük, egészen hihetetlen dolgot látunk.

Egy ingatlan esetében a legfontosabb tulajdonság, hogy hol található, de ha egy lakóingatlanról szó, az sem utolsó szempont, hogy mennyire élhető. Egy az illinosi Deerfieldben fekvő ház például szemből álomotthonnak tűnik, ha azonban megnézzük oldalról is, már egészen más a helyzet – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Fotó: zillow.com

Kissé a második fotó is megtévesztő: a helyiek csak „piteházként” emlegetik az ingatlant, mert az alakja egy szelet pitére, vagyis egy háromszögre emlékeztet. A kétszobás, két és fél fürdőszobás 342 négyzetméter alapterületű ház 2003-ban épült, és idén júniusba cserélt gazdát, 260 ezer dollárért (kb. 76 millió forintért). Ez nagyjából megfelel egy hasonló, átlagos alaprajzú ingatlan árának a környéken.

A fura házat egy Eli.Korn nevű felhasználó tette híressé a TikTokon. A videójára néhány nap alatt több mint 335 ezer kedvelés, és közel 5 ezer hozzászólás érkezett. Ha kíváncsi rá, hogy néz ki belülről a fura ház, az adatlapjáért kattintson IDE!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik