Élet-Stílus

Szándékosan ráköhögött egy rákos betegre: letartóztatták a floridai nőt

Egy Facebook-videó alapján, testi sértés miatt emeltek vádat egy floridai nő ellen, aki szándékosan ráköhögött egy szájmaszkot viselő, agydaganat miatt kezelés alatt álló betegre.

Heather Sprague, egy agytumorral küzdő, tízgyermekes floridai anya először nem akart feljelentést tenni egy őt ért atrocitás után, később mégis megtette – írja egy helyi hírportál.

Sprague egy bevásárlóközpontban nézelődött június 25-én, délután két órakor a floridai Jacksonville-ben, amikor arra lett figyelmes, hogy egy nő hangosan veszekszik az üzlet személyzetével. Kiderült, hogy az 52 éves Michele Hunter azért szitkozódott, mert egy olyan árut akart visszaváltani, ami nem is volt nála, csak egy fotót mutogatott róla a telefonján.

Sprague videózni kezdte Huntert, aki ezt észrevette, és még jobban bedühödött. Először csak szavakkal szidta a nőt, majd mutogatott neki, végül odalépett hozzá és szándékosan az arcába köhögött. Az eset idején Sprague arcmaszkot viselt, mert az agydaganata miatt kezelés alatt állt, legyengült az immunrendszere, ezért nagyon kellett vigyáznia, nehogy elkapjon valamilyen fertőzést.

Michele Huntert július 22-én letartóztatták, de óvadék ellenében azonnal szabadon engedték, Heathe Sprague azt nyilatkozta az eset óta sokkal rosszabbul érzi magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik