Élet-Stílus

Ryan Reynolds már rettenetesen megbánta az esküvője helyszínét

A Pinterest még az eseményen készült fotót is törölte a rasszizmus miatt.

Blake Lively és Ryan Reynolds még 2002-ben házasodtak össze a dél-karolinai Boone Hall-ban, ami Amerika legrégebbi ültetvénye és ahol a Szerelmünk lapjai című filmet is forgatták.

A jelenleg a világban zajló események és a Black Lives Matter mozgalom miatt azonban sokakat érzékenyen érintett, hogy egy olyan helyet választottak az ünneplésre, ahol korábban rabszolgákat dolgoztattak. A Pinterest még a fotójukat is törölte, Reynolds pedig egy interjúban elmondta, hogy már ők is sajnálják a szerencsétlen helyszínválasztást.

Ez egy olyan dolog, amit mindig mélyen és nyíltan vállalva bánunk, de lehetetlen változtatni rajta. Mi akkor csak egy esküvői helyszínt láttunk a Pinteresten. Csak később jöttünk rá, hogy a hely egy tragédia helyszíne volt. Évekkel ezelőtt újraházasodtunk az otthonunkban. Egy ilyen baszott nagy hiba után, mint ez két dolgot lehet tenni, csendben maradsz vagy változtatsz a dolgokon és megteszed a szükséges lépéseket

– idézte a Cosmopolitan a színészt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Boone Hall Plantation (@boonehallplantation) által megosztott bejegyzés, Jún 11., 2020, időpont: 7:08 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Mike Coppola/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik