Élet-Stílus

A világ legjobb magyarázatát hagyta a tett helyszínén egy biciklitolvaj

Mint kiderült: a tolvajlás jogos volt.

A Mirror ír annak a dublini srácnak a Twitter-bejegyzéséről, aki egy érdekes, nem mindennapi felirattal találkozott egy biciklitárolónál. A srác mikor közelebb ment és elolvasta az üzenetet, nagyot nevetett, ezért az egész sztorit feltöltötte a közösségi oldalára, ahol elég gyorsan virál lett. Íme, az üzenet:

Ne keresed a szürke biciklit, mert visszaloptam – az enyém volt ugyanis. Be tudom bizonyítani: van fotóm, szériaszámom. Haha, ezt megszívtad, lúzer!

– az eredeti üzenet a Mirroron tekinthető meg.

A Mirror szerint a Twitteren a legtöbben örültek a sztorinak, viszont van, aki felhívja a figyelmet egy nem is annyira apró részletre: ugyanis nem tudni, hogy a tolvajtól lopta-e vissza az igazságosztó biciklitolvaj vagy pedig valakitől, aki gyanútlanul megvette a tolvajtól, esetleg egy harmadik vagy negyedik embertől. A biciklitolvajokra nem jellemző, hogy a lopott bringával aztán ő maguk járnak, hanem megpróbálják a lehető leggyorsabban eladni másoknak, hogy ne tudják őket visszakövetni. Akárhogy is, sokak szerint a haha rész sok volt, mert alighanem az igazságtevő tolvaj nem az eredeti tolvajtól lopta vissza, hanem egy olyan valakitől, akinek fogalma sem volt, hogy lopott biciklit vesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik