Élet-Stílus

Beváltotta ígéretét a wisconsini férfi, aki elfelezte lottónyereményét legjobb barátjával

22 millió dollárt nyert a lottón, ezen osztoznak a legjobb baráttal.

Valószínűleg a legtöbb embernek volt már része abban az élményben, hogy gyerekkori barátai annyira eltávolodtak tőle, hogy ma már csak maximum jó ismerősként tartják számon egymást. Pedig régen együtt tervezték, hogy meghódítják a világot, de legalábbis nyernek a lottón egy csomó pénzt. Vajon évek múltán mi lesz ezekkel a fogadalmakkal?

Hogy nem kell feltétlenül megadnunk magunkat a változásnak, arra a Vt cikke világított rá, amely egy wisconsini férfiról szól, aki beváltotta a legjobb barátjának 28 évvel ezelőtt tett ígéretét.

Tom Cook és Joe Feeney évtizedek óta jó barátok, az évek során mindig törekedtek arra, hogy valahogy jobbá tudják tenni egymás életét. Ehhez kapcsolódik az a fogadalom, amit még 1992-ben tettek: ha valaha bármelyikük nyer a lottón, megosztják egymással a nyereményt.

Az álomból most lett valóság, ráadásul a legfelemelőbb végkimenetellel: Tom ugyanis pár napja 22 milió dollárt nyert a wisconsini lottón, amit az ígéretnek megfelelően elfelez Feeney-vel. Mikor mindezt megerősítette a sajtónak, csak annyit mondott:

Az ígéret, az ígéret, ember

Feeney természetesen nem hitte el, mikor barátja felhívta a nagy hírrel, de miután meggyőzték róla, hogy szó sincs átverésről, természetesen elfogadta a pénzt.

A 22 millós nyerményből adózás után 16,7 millió marad, amiből még további összegeket vonnak le, így végeredményben 5,7 millió dollár üti mindkét férfi markát, amit mindketten pihenésre és a családjukra akarnak költeni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik