Élet-Stílus

A szülők állítják, paranormális jelenséget rögzített a kisfiúk bébimonitora, és ez már nem az első ilyen eset

Valaki szerint csak por, mások szerint valami megszállta a gyereket.

A Mirror írta meg, hogy az Egyesült Királyságban – és különösen a Redditen – egy különös felvétel tartja izgalomban az embereket, amelyet egy bébimonitor rögzített. Sokan az életüket tennék rá, hogy valamilyen paranormális jelenségnek lehettek szemtanúi.

A videón egy alvó kisfiú látható, aki a felvétel egy bizonyos részénél mocorogni kezd. Elsőre nem feltétlenül lehet észrevenni, de közvetlenül a mocorgás előtt egy villanás látszik a felvételen, ami felkeltete a szülők figyelmét.

Elmondásuk szerint nem ez az első ilyen eset, ezen kívül van még hét másik videójuk, ahol ugyanez a jelenség figyelhető meg.

Az izgalmuk csak mérsékelten ragadt át az internet népére, mert a legtöbben nem is értik, hogy lehet a képeket ennyire félremagyarázni. A kintről bejövő fényentől kezdve a hibás készüléken át a kamera előtt szálló porig számos magyarázat elhangzott.

Hogy a téma mégsem sikkaddt el, arról az a maréknyi kommentelő tett, akik tényleg valamilyen természetfeletti dolgot látnak a dolog hátterében, egyesek már ott tartanak, hogy ez a valami egyenesen megszállta a kicsit, ezért kezdett el mocorogni.

Ti mit gondoltok, vajon mi látható ezen a felvételen???

Ajánlott videó

Olvasói sztorik