Élet-Stílus

Egy férfi azzal vádolja a macskáját, hogy miatta esett teherbe a felesége

A történet szerint az állat az összes óvszert kilyukasztotta a házban.

Kinek mi jut eszébe először a házikedvencekről? Persze, hogy a rengeteg öröm, amit okoznak nekünk, és bár akadnak bosszúságok, végeredményben ők teszik teljessé az életünket. Nos, ha a vádak igazak, egy amerikai férfi macskája tett róla, hogy gazdái élete a teljesnél is teljesebb legyen. Pechjére ők nem nagyon örültek ennek.

A férfi a Redditre írta meg a történetét, amit a Ladbible szúrt ki: e szerint a férfi a macskáját okolja azért, hogy a felesége teherbe esett, mert mikor egyikük sem figyelt, az állat a karmaival kilyuggatta a bevetésre váró óvszert.

A gazdi kövér narancssárga kis szarnak hívta az állatot, de azt elismerte, hogy egy „gonosz zseni”, és valószínáleg okosabb, mint az egyéves gyerekük.

A pár nemrég váltott vissza az óvszerrel való védekezésre, mert a fogamzásgátló tabletta megviselte a felesége szervezetét. A férfi már napközben észrevette, hogy az állat csinált egy kis rendetlenséget a fültisztítói között, de nem gyanakodott semmi rosszra, annak ellenére sem, hogy az óvszert is ugyanabban a fiókban tartotta.

Pár héttel később a felesége hányingerre panaszkodott és érzékenyek lettek a mellei. Még élénken élt az emlékezetükben, hogy ugyanezeket tapasztalta magán, mikor kiderült az első terhessége, ezért gyorsan csináltak egy tesztet. Aztán egy újabbat, majd egy következőt. Az összes pozitív lett. A férfi nem értette mi történhetett, ezért ellenőrizte az óvszereit, ekkor vette észre, hogy szinte az összesen apró kis lyukak, fog- és karom nyomok vannak.

Amennyiben igaz a történet, az ő kedvencük lehet a történelem első macskája, aki tevékenyen hozzájárult egy gyerek fogantatásához. Mindenesetre azt nagyon reméljük, hogy nem arra megy ki az egész, hogy az egész világ előtt bűnbakká tegyék szerencsétlen állatot, aki csak egy fültisztítót keresett.

 

Kiemelt kép: Illusztráció (Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik