Élet-Stílus

Emberi koponyát és csontokat találtak strandolók a Kanári-szigeteken

Egy emberi koponyát és több csontot talált egy strandoló család szombaton a Kanári-szigeteken. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Egy család az El Hierro szigeten fekvő, Arenas Blancas nevű tengerparton strandolt szombaton. Guacimara Gonzalez, miután lefeküdt a homokra terített törölközőjére, észrevette, hogy valami nagyon nyomja. Először azt gondolta, egy kagylóhéj lehet az, ezért elkezdte kiásni, hogy eldobja – írja a helyi sajtóra hivatkozva a Mirror című brit bulvárlap.

A férfinek hamarosan feltűnt, hogy nem egy kagylóhéjat, hanem egy állkapcsot talált, de még akkor sem gondolt semmi komolyra, azt hitte, a csont valamilyen állaté lehetett. Hamarosan azonban egy emberi koponyát tartott a kezében. Guacimara testvére, Joel Gonzalez azonnal értesítette a rendőrséget.

Az ügyben indult nyomozás megerősítette, hogy a család emberi maradványokra bukkant. A rendőrség egyelőre nem állapított meg semmi közelebbit a csontokról, így azt sem, hogy férfihoz, vagy nőhöz tartoztak-e és azt sem, hogy mennyire régiek.

(Kiemelt képünkön az Arenas Blancas, fotó: Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik