Élet-Stílus

A telekhatár nem játék: fűrésszel vágta ketté a szomszéd garázsát egy precíz férfi

Megromlott a viszony.

Gabriel Brawn kifejezetten jó viszony ápolt a szomszédokkal egészen addig, amíg a barátja, Steve Ritter meg nem halt. A Grove utca 148. ezután a feleség tulajdonába került, aki úgy döntött, hogy kiadja az ingatlant más családok számára.

Pokoli lett a helyzet, amióta Steve meghalt, folyton költözik valaki a szomszéd telekre, ezzel rengeteg hangoskodás, nyugtalanság jár.

Mondják Brawnék, akik végső elkeseredésükben megpróbálták megvenni a lakást Ritteréktől, de nem sikerült megegyezni. Gabriel egyébként nemcsak újdonsült szomszédokkal került rossz viszonyba, hanem az egész Ritter-családdal. A viszony véglegesen egy lerakodási vita során mérgesedett el, Ritterék telepakoltak egy olyan részt az ingatlanjukon, ami elvileg Brawnékhoz tartozott volna. Akárhogy is, kénytelenek voltak szakembert hívni, hogy megtudják, pontosan hol húzódik a telekhatár.

A viszály nem csillapodott, sőt.

Két földmérő is kellett, hogy megállapítsák, hol húzódik a határ, de végül sikerült megállapítani. Az eredményből az derült ki, hogy Brawnéknak van igaza, így Ritteréknek el kellett volna távolítaniuk a lerakodott dolgaikat. Erre Ritterék nem voltak hajlandóak, inkább balhézni, szemetelni, törni-zúzni kezdtek. Az apa, Gabriel ezt unta meg és a Ritter-garázs ő telkükre eső részét egyszerűen csak kettévágta, a romokat pedig a szomszéd telekre szórta.

Akárhogy is, az elmúlt időszakban senki nem reagált Ritteréktől, sőt a lakás az eset óta üresen áll. Brawnék nem tudják, hogy elköltöztek-e a szomszédok vagy újra ki fogják adni a lakást, de biztos, ami biztos felállítottak egy kerítést a telekhatárra.

BDN

Ajánlott videó

Olvasói sztorik