Élet-Stílus

Hiába kéri, hogy álljanak le, folyton gumikacsákat küld az Amazon egy brit férfinek

Már két hete, folyton csomagokat kap az Amazontól egy brit férfi, noha ő semmit sem rendelt. A legkülönösebb, hogy eddig már kilenc, teljesen egyforma gumikacsa érkezett a címére.

Tucatnyi rejtélyes csomagot kapott az elmúlt két hétben az Amazontól a Durham melletti Ushaw Moor nevű faluban élő Peter Jackson. A 76 éves férfi azonban soha, semmit sem rendelt az online kereskedőtől, sőt, még csak nem is regisztrált soha az oldalra – írja egy helyi lap.

Jackson kapott többek között sajtos kekszet, kutyáknak való játékcsontot, és kilenc egyforma, játék gumikacsát. Az egész két hete azzal kezdődött, hogy a férfi két gumikacsát kapott egy csomagban. Azt hitte, egyszerű tévedés történt, és mivel olcsó termékekről volt szó, nem foglalkozott az üggyel. Másnap azonban újabb kacsa érkezett, és azóta Jackson minden nap kap, legalább egy csomagot.

Jackson megkereste az Amazont, de csak annyit tudott meg, hogy két különböző fiókból adják fel a neki postázott megrendeléseket. A cég adatvédelmi okokból nem adhat neki részletesebb információt. Egy kacsa most akciósan 2 font 79 pennybe (kicsivel több, mint ezer forintba) kerül, vagyis ha valaki tréfából rendeli a játékokat a férfi címére, akkor eddig nagyjából tízezer forintot költött a viccre.

A család és a barátok rettentő jól szórakoznak a történeten, mindig nagyokat nevetnek, amikor Jackson beszámol róla, hogy aznap hány kacsát kapott. A férfi egyébként nem igazán tud mit kezdeni a kacsákkal, mert fürdőkádja nincs, csak zuhanyfülkéje.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Alexandra Ribeiro / EyeEm / Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik