Élet-Stílus

Két évre ítélték egy kiskorú diákja megrontásáért a volt szépségkirálynőt

Két évet kell leülnie egy nyugat-virginiai börtönben Ramsey Bearse volt állami szépségkirálynőnek kiskorú szexuális zaklatásáért. A 29 éves tanárnő félmeztelen fotókat küldött magáról egy 15 éves diákjának.

Ítéletet hozott a Kanawha megyei bíróság a kiskorú szexuális zaklatásával vádolt Ramsey BethAnn Bearse ügyében. A volt szépségkirálynő két évre börtönbe kerül, tíz évig csak felügyelet mellett lehet szabadlábon, a neve pedig felkerül a szexuális bűnelkövetők listájára – írja a CNN.

A korábban pedagógusként dolgozó Bearse-t 2018 decemberében tartóztatták le, amikor egy 15 éves diákja szülei feljelentették, mert félmeztelen fotókat találtak róla a fiuk telefonján. Bearse elismerte, hogy négy olyan képet küldött a fiúnak a Snapchat alkalmazáson keresztül, melyeken félmeztelen. A nő később a bíróságon is bűnösnek vallotta magát.

Bearse ügyvédje, Timothy DiPiero nem kommentálta az ítéletet. Az elítélt tanárnőt 2014-ben, még Ramsey Carpenter néven Kentucky állam szépségkirálynőjévé választották.

(Kiemelt fotó: Kanawha megyei sheriff hivatal)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik