Élet-Stílus

Kalapáccsal tört be a saját házába egy részeg brit srác, mert nem akarta, hogy kihűljön a kajája

Bár 300 font (117 ezer forint) kárt okozott azért, hogy ki ne hűljön a 7 fontért (2700 forintért) vásárolt étele, a 25 éves férfi azt mondja, teljesen megérte.

Az egész napot és az éjszaka nagy részét is ivással töltötte július 12-én a leedsi Reece Barr. A 25 éves fitneszedző nagyjából húsz korsó sört, és öt energiaitallal felöntött rövidet ivott meg mielőtt hazaindult. A ház előtt azonban észrevette, hogy elveszett a kulcsa – írja a LadBible című brit bulvárlap.

Barr apja a barátnőjénél töltötte az éjszakát, így az nem volt opció, hogy ő majd beengedi a fiút. Reece téblábolt kicsit a kertben és gondolkodott, hogy mitévő legyen, de aztán eszébe jutott, hogy a kezében lévő szatyorban ott egy adag kebab, amit a hazaúton vett. Úgy érezte, mindenképp be kell jutnia a házba, még mielőtt az étel kihűlne.

Barr keresett egy létrát, majd az egyik kezében a kajás szatyorral, a másikban egy kalapáccsal felmászott az emeleti szobája ablakához. Ötször kellett rávágnia az üvegre, mire az végre betört. A művelet közben imbolygott alatt a létra, egyszer pedig meg is csúszott alatta, de végül sikerült biztonságban bemásznia.

Amikor másnap reggel felébredt, a srác nem sok dologra emlékezett az előző estéből. Próbálta fejben összerakni a mozaikdarabkákat, de nem igazán ment neki. Aztán felfedezte magán a sebeket, amiket az széttört üveg okozott, majd észrevette a szétszórt szilánkokat, és az ablakhoz támasztott létrát. Ekkor megnézte a biztonsági kamerák felvételeit, és alig hitt a szemének, miközben végignézte, ahogy betört a házba.

Barr azt mondja, általában nem iszik ennyit, de mivel a karantén bevezetése óta most először találkoztak a barátaival, kissé elszaladt velük ló. Amikor elmesélte az apjának, hogy mi történt, ő csak nevetett, és azt mondta, lényeg, hogy a fiúnak nem esett baja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik