Élet-Stílus

Összeverte a 20 éves férfit, akit a 14 éves lánya szobájában talált: letartóztatták az amerikai apát

Durván összeverte egy georgiai apa azt a 20 éves férfit, aki szexuális kapcsolatot létesített a 14 éves lányával. A helyi rendőrség vádat emelt az apa ellen, mert szerintük a férfi átlépett egy határt, amikor rálőtt a már menekülő férfire.

A 41 éves Ismael Casillas július 4-én, kora reggel a 14 éves lánya szobájában találta a 20 éves Keywontrezes Humphriest. Az apa rátámadt a fiatal férfire, és olyan durván megverte, hogy annak több foga kitört – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Humphries kiugrott az ablakon, és menekülni próbált, de Casillas az előkertben újra elkapta. Tovább ütötte és fojtogatta a Humphriest, miközben bekiabált a feleségének, hogy vigye ki neki a pisztolyát. A vérző Humphries ismét menekülőre fogta, Casillas pedig többször utána lőtt.

A rendőrség mindkét férfit letartóztatta. Casillast azért, mert túllépet egy határt. Bár a georgiai törvények értelmében joga volt erőszakkal fellépni a házába illetéktelenül behatoló Humphries ellen, nem lett volna szabad tovább bántalmaznia a férfit, amikor az már jelentett veszélyt, hanem menekült, rálőnie pedig végképp nem kellett volna. A rendőrség azt közölte, ha Casillas megelégszik a veréssel, nem emeltek volna vádat ellene.

Humphriest kiskorú ellen elkövetett szexuális bűncselekményekkel vádolták meg, miután kiderült, hogy szexuális viszonyt létesített a 14 éves lánnyal.

A Casillas család online adománygyűjtésbe kezdett, hogy fedezni tudják az apa bírósági költségeit. A férfi felesége azt írta, a lányuk egy Xbox videojátékon keresztül ismerkedett Humphriessel. A nő szerint, az ügyben a lány sem volt ártatlan, de mivel csak 14 éves, nem fogta fel a tettei súlyát.

(Kiemelt képünkön Ismael Casillas és Keywontrezes Humphries, fotó: Fox5 Atlanta)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik