Élet-Stílus

Király Viktor először mutatja meg gyerekét

Két hónapja született meg Kolen.

Király Viktor és párja, Anita gyereke, Kolen két hónapja született. Most először a Story magazinban beszéltek a szülőségről és mutatták meg babájukat. Azt mesélték, hogy eredetileg csak egy vizsgálatra indultak, de Anitánál beindult a szülés, ezért a kórházból már nem mentek haza aznap.

Nyilván az ember 8-9 hónapig tudatában van, hogy egyszer csak megérkezik egy új élet, de mindig van egy olyan érzésed, hogy jut még idő erre meg arra… És akkor rádöbbensz: Jézusom, lehet, hogy ma szülők leszünk?! Elárulom, Anita végig pityergett örömében

– mondta Király, aki azt is elárulta, egyelőre csak az anyjára mosolyog a baba. Az is kiderült, hogy Kolen karanténbaba, ezért az énekes végig bent maradt a kórházban Anitával. A gyerekhez egyébként két nyelven beszélnek és szeretnék, ha anyanyelvi szinten tudna angolul és magyarul beszélni.

Próbáljuk felosztani egymás közt, ki mikor milyen nyelven be- szél hozzá. Fürdetésnél csak angol van, olyankor angolul énekelek vagy rappelek neki. Átírok híres dalokat, egyszerű mondókákat, kitalálok dallamokat. Nagyon bírja, ahogy rappelek!

– folytatja Király Viktor.

Kiemelt kép: Instagram/@kiralyviktor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik