Élet-Stílus

Aligátor támadott meg egy kajakost Észak-Karolinában – Videó

Azt hitte, egy nagyobb hal ugrott fel mellette, a következő pillanatban már a víz alatt volt. Peter Joyce az észak-karolinai Waccamaw folyón evezett, amikor egy hatalmas aligátor felborította a kajakját. Olyan hirtelen zajlott le minden, hogy a férfi fel sem fogta, mi történik, a kamerája azonban mindent rögzített.

Peter Joyce sokszor kajakozott már a környéken, de múlt hétvégén a Waccamaw folyó egy olyan szakaszát fedezte fel, amelyiken még soha sem járt – írja weboldalán egy helyi hírcsatorna. Egy darabig minden rendben ment, aztán hirtelen csobbanást hallott. Azt hitte, egy nagyobb hal ugrott egyet, de ezt végiggondolni sem volt ideje, mert a következő pillanatban már a víz alatt volt.

Joyce azt mondja, egy hatalmas aligátor támadta meg és borította fel a kajakját. A férfi szerint, az volt az egyetlen szerencséje, hogy a jobb oldalán egy fa volt, amibe belekapaszkodva vissza tudta fordítani magát. Úgy gondolja, ha ez nincs, és átfordul, sokkal rosszabb is történhetett volna.

Joyce azt mondja, a kajaktúrái során sokszor látott már aligátorokat, de még soha, egyetlen hüllő sem támadt rá. A férfi nem adta a fel a folyószakasz feltérképezését, de azt mondja, legközelebb egy másik évszakban próbálkozik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik