Élet-Stílus

5 milliószor látták a videót arról, hogyan kell magunkra tekerni egy törölközőt

Újabb praktika-megosztás a TikTokon.

A törölköző nemcsak a rendeltetésszerű használata miatt fontos strandkellék, és nem is csak azért, mert letakarhatjuk vele értéktárgyainkat, amiket atombiztos széfként őriz, hanem azért is, mert szeretjük magunkra tekerni, ha nedves fürdőruhában mászkálunk.

Na igen, de hogyan tekerjük magunkra, úgy, hogy rajtunk is maradjon, és ne hulljon a földre az első lépések után?

Jessica Ruley most a TikTokon osztott meg egy videót erről. A 28 éves idahói nő a családjával strandolt, amikor észrevette, hogy testvére fura módszerrel rögzíti a törölközőt: nem begyűri – ahogy általában szokás –, hanem lehajtja. Jessica azt mondja, sosem gondolta volna, hogy ezt így is lehet. Mutatjuk először is a videót.

@lifewjess

Had no idea there was a proper way to wrap a towel to not fall off 😂##LittleBitFancy ##MAYBEITSMAYBELLINE ##Flashback ##GreenScreenSky ##summertime

♬ Do It - Chloe x Halle

A kommentelők egy része azt írja, zseniális a megoldás, de akadt olyan is, aki jelezte: mindig is így hajtotta be a törölközőt.

Egy biztos: a téma nem hagyta hidegen az embereket – eddig több mint 5,7 milliószor nézték meg a videót, közel egymillió like és több mint ötezer komment jelzi, hogy milyen komoly érdeklődést vált ki a törölköző-körbetekerés mikéntje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik