Élet-Stílus koronavírus

A koronavírusos brazil elnököt megcsípte egy emu

Rájár a rúd Jair Bolsonaróra.

Brazília elnöke, Jair Bolsonaro nem volt hajlandó komolyan venni a koronavírust, emiatt Brazíliában elszabadult a járvány. A rengeteg megbetegedés ellenére a brazil kormány nem volt hajlandó komolyabb szigorításokat bevezetni. Bolsonaro maga is elkapta a vírust, de állítása szerint jól van és tünetmentes. A dél-amerikai ország elnöke épp az újságíróknak mesélt arról, hogy borzalmas élmény számára a karantén, képtelen megszokni ezt a rutint, folyamatosan menne valahova.

Bolsonaro a karantént egyébként otthon tölti, ahol maszkban kiment a kertbe emukat etetni, itt találkozott újságírókkal.

A beszámolók szerint az elnök kézből etette az egyik állatot, mikor az kicsit erélyesebben megcsípte. Bolsonaro el is kapta a kezét, de a hírek szerint komolyabb baja nem esett.

BRASILIA, BRAZIL – JULY 13: Brazilian President Jair Bolsonaro feeds the emus of the official residence after testing positive for coronavirus (COVID-19) in Alvorada Palace on July 13, 2020 in Brasilia. Brazil has over 1.864,000 confirmed positive cases of coronavirus and 72,100 deaths. (Photo by Andre Borges/Getty Images)

Kiemelt kép: Getty/Stringer

Daily Beast

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik