Élet-Stílus koronavírus

Teljesen kiakadtak az interneten, mikor meglátták, mit tart a garázsban a luxusautója mellett

Nem nyerte el sokak tetszését a felhalmozás.

Egy arrajáró készített egy wollongongi garázsról egy fotót. Persze ennek meg is volt az oka, hiszen a garázs ajtaja nyitva volt és ott állt benne egy 55 millió forintot érő Mercedes C63s. És még csak nem is ezért készült el a fénykép, és nem ezért bunkózza le a Redditre posztolva az autótulajdonost az egyik felhasználó.

Ne legyél olyan, mint ez a seggfej

– írta.

A képen ugyanis a nyitott garázsban, a kocsi mellett, az egész fal hosszában vécépapír van felhalmozva. A Daily Mail szerint ez legalább 24 nagy csomagnyi toalettpapír, de még több is lehet, csak eltakarja az autó.

Don’t be like this wanker! from australia

Persze lehet egy komolyabb hasmenése is az ingatlanban lakóknak, és ezért van szükségük ennyi vécépapírra, csakhogy ez a felhalmozás mindaközben történt, hogy Ausztráliában hiány van jelenleg a vécépapírból. Az egyik szupermarketlánc, a Woolworths nem is enged többet vásárolni belőle az üzleteiben két csomagnál, a Coles nevű lánc pedig csak egyet.

Az újbóli hiány akkor keletkezett a termékből, mikor az ausztráliai Victoria államot elérte a koronavírus-járvány második hulláma is.

Kiemelt kép: Jaap Arriens/NurPhoto via Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik