Élet-Stílus koronavírus

Koronavírus miatt kritikus állapotban van a képviselő, aki a kötelező maszkviselés ellen szavazott

„Nem ellenezte feltétlenül”, de így nem szavazta meg.

Paul Waldron, Florida St Johns megye biztosa „nagyon kritikus állapotban van” a koronavírus miatt. Múlthéten lett pozitív a tesztje, és ugyanezen a héten szavazott a kötelező maszkviselés bevezetése ellen – számolt be róla a Newsweek.

A biztos lánya írta a Facebookon, hogy „a vírus szövődményei miatt szeptikus sokkot kapott és több szerve is küzd”. Pénteken ezt frissítette azzal, hogy a kórházi dolgozók nagyon keményen dolgoznak apjáért, és hogy a vér gázszintje valamennyit javult, több másik szám pedig maradt a korábbi szinten.

Waldron 2016 óta megyei biztos, és azt tervezte, idén újra jelölteti magát.

A News 4 Jax szerint a képviselő nem volt alapvetően a maszkviselés ellen, csak tisztázni akarta, hogy milyen típusú maszk szükséges, illetve hogy a megye képes lenne-e biztosítani kormányzati épületekbe belépő dolgozóknak és polgároknak elegendő mennyiséget biztosítani belőle.

Florida az Egyesült Államok negyedik legtöbb fertőzöttet regisztráló állama, St Johns megye pedig a 24. helyen áll az állam 67 államából ugyanezen szempontból. Ez 1730 esetet, és ebből 10 halálesetet jelent.

Florida közben egyre rosszabb helyzetben van, van olyan kórház, ahol nővér-, van, ahol ágyhiánnyal küzdenek. Közben Jacksonville-ben, a megyét északról közvetlenül határoló városban tartanák a Republikánus Nemzeti Konvenciót. Eredetileg az észak-karolinai Charlotte-ban lett volna, de Donald Trump és több ezer támogatója átrakta Jacksonville-be, hogy az elnök ott fogadhassa el az elnökjelöltséget. A jacksonville-ieknek csaknem a fele nem örült június közepén, hogy ott akarják megtartani a gyűlést.

Kiemelt kép: sjcfl.us

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik