Élet-Stílus

Radics Gigibe beleszálltak a kommentelők, amiért ingyen cuccokat kapott

Egy-két felhasználónak maga az énekesnő válaszolt.

Radics Gigi szombaton osztotta meg boldogságát követőivel, miszerint hatalmas meglepetés érte a napokban, mikor egy márkától kapott egy nagy bőrápolási csomagot, amiről aztán 477 karakteres szponzorált posztjában így vélekedett.

Nagy meglepetés ért a napokban, amikor a futár átadott nekem egy hatalmas dobozt, amiben ezek a csodálatos termékek voltak. Egy ideje őket használom, de nem számítottam ennyi ajándékra! Egyébként is fontos számomra a bőrápolás de a terhességem alatt még jobban odafigyelek arra, hogy természetesebb kozmetikumokat használjak. Többek között kaptam egy nagyon szuper striák elleni olajat, ami megvédi a kirepedéstől a pocakomat. Köszönöm, hogy megkönnyítitek a mindennapokat! ❤️❤️❤️

– fogalmazott, majd

elszabadult egy kis vita a kommentelők részéről, akik az alábbi kérdéseket tették fel.

„Vajon te azért, mert énekléssel keresed a nem keves gázsit miért jár több? Vajon ez igazságos így? Hiszen magad is meg tudnád venni a nem keves gázsidból, neked miért jár ajándékba? Aki szeretne, ő miért nem kap, neki miért nem osztogatják? Nem nem vagyok irigy, és nem kioktatás a jellege, csupán feltettem egy egyszerű kérdést” – írta az egyik kommentelő, az énekesnő hamar rövidre zárta:

 

Majd következett egy másik: „Kérdezem, az én menyem miért nem kap akkora meglepit?”

Erre már hosszabban válaszolt az énekesnő:

Kiemelt kép: Instagram.com/radicsgigi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik