Élet-Stílus

Ezen a fotón egy nő és egy szexrobot látható: felismeri, melyik az igazi?

Mintha egypetéjű ikrek lennének: első ránézésre lehetetlen megmondani, hogy egy fotón szereplő két alak közül melyik a hús-vér nő, és melyik a róla mintázott szexrobot.

A róla mintázott szexrobottal készített közös képet Asa Akira pornószínésznő. A Realdoll nevű cég babája annyira élethű, hogy első ránézésre nehéz észrevenni a különbséget közte és a modellje között – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

A kaliforniai Realdoll a világ vezető szexrobot gyártója. Köszönhetően annak, hogy a cég mesterséges intelligenciát is felhasznál a gyártásukhoz a termékeik elképesztően realisztikusak. Szexrobotjaik már most majdnem mindent tudnak, amit egy igazi nő, és a cég tervei szerint hamarosan járni is megtanulnak majd.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

RealDoll (@realdoll) által megosztott bejegyzés, Júl 6., 2020, időpont: 9:47 (PDT időzóna szerint)

A Realdoll bárkiről tud élethű figurát készíteni, aki erre engedélyt ad. Akira korábban azt mondta, nem csak örülne neki, ha elkészítenék a robotmását, de szívesen le is feküdne vele, vagyis tulajdonképpen önmagával. Sőt, a pornószínésznő azt is belengette, hogy közös filmet forgat majd a róla mintázott robottal.

Egy a Realdoll belső világát bemutató új könyv szerzője, Jenny Kleeman újságíró úgy fogalmaz, hogy bár amit leír, az sci-fi-nek hangzik, az már a valóság. Azt írja, abban a korban élünk, melyben a technológia a létezésünk alapjait definiálja újra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

RealDoll (@realdoll) által megosztott bejegyzés, Jún 26., 2020, időpont: 9:06 (PDT időzóna szerint)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik