Élet-Stílus koronavírus

Színaranyból csináltatott magának szájmaszkot egy indiai üzletember

Egyedi szájmaszkot csináltatott magának kedvenc ékszerészével egy indiai üzletember. A 60 grammnyi színaranyból készült kiegészítő ötezer dollárba (több mint másfél millió forintba) került, és egyáltalán nem valószínű, hogy bármi haszna lenne a koronavírus ellen.

Imádom az aranyat és nagyon boldog vagyok a maszkommal. Nagyon vékony, és apró lyukak vannak rajta, így egyáltalán nem esik nehezemre benne a légzés

– mondta színaranyból készíttetett szájmaszkjáról Shankar Kurade, indiai üzletember.

A maszk hatvan gramm aranyból nyolc nap alatt készült el, és ötezer dollárba került – írja a LadBible című brit bulvárlap. A 49 éves Kurade eddig sem hagyta el úgy a házát, hogy ne viseljen legalább egy kilónyi aranyat. A jobb keze minden ujján gyűrűket hord, van egy hatalmas karperece és egy vastag nyaklánca is. Az aranymaszkhoz a tévéből merített ötletet, amikor meglátott valakit, aki ezüstből készült maszkot viselt. Rögtön tudta, neki is kell egy olyan, csak aranyból.

Kurade tudja, hogy a maszkja nem igazán védi meg fertőzéstől, mégis boldog, hogy megcsináltatta, a hírnév miatt, amit az aranymaszk hozott neki. Ha elmegy valahová, az emberek mindig megállítják, hogy közös képeket készítsenek vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik