Élet-Stílus koronavírus

Köröznek egy pornósztárt Kolumbiában, mert maszk nélkül forgatott egy buszon

A járványügyi szabályok megsértése miatt keresi a kolumbiai rendőrség Kaori Dominick pornószínésznőt, miután az egyik legnagyobb pornós weboldalon megjelent egy videón, melyet Dominick egy buszon forgatott, maszk nélkül.

Fura videó bukkant fel nemrégiben az egyik legnagyobb weboldalon. A kolumbiai Cali városában forgatott filmen egy gumikesztyűt és maszkot viselő nő jegyet vesz egy buszra, majd felszáll a járműre. Közben megismerkedik egy férfival, akivel megbeszélik, hogy a nő a járművön egy okosvibrátort fog használni, amit a férfi irányít a telefonjával.

A videóban a nő a kesztyűjét és a maszkját is leveszi, miközben még mindig a buszon ül, ami viszont a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések miatt, Kolumbiában illegális – írja a helyi sajtóra hivatkozva a Daily Star című brit bulvárlap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kaori7dominick (@kaori7dominick7) által megosztott bejegyzés, Jún 17., 2020, időpont: 6:54 (PDT időzóna szerint)

A videó meglehetősen népszerű lett, így eljutott a buszokat üzemeltető, Metrocali nevű tömegközlekedési céghez is, a vállalat jogászai pedig feljelentést tettek. Amikor kirobbant miatta a botrány, a videót törölték a pornóoldalról, a rendőrség azonban közölte, a nyomozás továbbra is folyik az ügyben.

A nagyjából ötvenmillió lakosú Kolumbiában jelenleg is terjed a koronavírus. Eddig közel 92 ezer megbetegedést regisztráltak, és 3256 ember halt bele a fertőzésbe.

(Kiemelt képünkön Kaori Dominick, fotó: Twitter / kaori7dominick)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik