Élet-Stílus

Ebben a hotelben menhelyi kutyákat lehet kikölcsönözni, 33-nak állandó otthont is így találtak

Ennek a megoldásnak mindenki csak a nyertese lehet.

Az utazás és a hotelekben való tartózkodás nagyon magányos dolog tud lenni, de egy szálloda, a Home2 Suites by Hilton Biloxi North/D’Iberville egy olyan programot indított el, ami nem csak ezen tud segíteni, hanem egy klasszikus win-win szituációt eredményez.

2018 októberétől egy állatmenhely kutyákat visz a hotelbe, illetve annak előterébe, és felajánlják az érkező vendégeknek, hogy ott tartózkodásuk ideje alatt a szobájukban gondoskodhatnak az állatokról – írta a Bored Panda. Sőt, ha minden jól megy, még örökbe is lehet fogadni az állatot. Szóval – ha csak rövid időre is, de – mind a vendégeknek, mind az állatoknak lesz társasága.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nugget -German Shepherd Mix (@nuggslife) által megosztott bejegyzés, Aug 2., 2019, időpont: 10:26 (PDT időzóna szerint)

Harmadrészt pedig jó a menhelynek is, mert a hotellel való együttműködés keretében még több állatot tudnak örökbe adni – évente 8000 kutyát fogadnak be, aminek a 80 százalékát adják örökbe –, illetve mivel a szálloda a hosszútávú látogatókra specializálta magát (vagyis azokra, akik akár egy hónapra is szobát vesznek ki itt), ezzel helyet is felszabadítanak a menhelyen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Home2 Suites by Hilton (@home2suites) által megosztott bejegyzés, Febr 18., 2020, időpont: 1:06 (PST időzóna szerint)

Az adoptáláshoz egyébként alapvetően nem kell többet tenni, mint a hotelben is megtalálható papírt kitölteni, valamint 50 dollárt fizetni. Az állatmenhely, a The Humane Society of South Mississippi ugyanakkor fenntartja a jogot, hogy elutasíthassanak egy örökbefogadást. Ebben az esetben olyan is előfordulhat, hogy másnap elhívják magukhoz a kérelmezőt, akinek próbálnak egy megfelelőbb állatot találni.

Összesen eddig 33 kutyának találtak így állandó otthont.

Kiemelt kép: Instagram/home2suites

Ajánlott videó

Olvasói sztorik