Élet-Stílus

Szexjátéknak nézték sokan az anya kísérletét a gyerekeivel

Nem tudunk nem megértőek lenni azokkal, akik mást láttak a képen, mint amit valójában ábrázol.

Bár Magyarországon már befejeződött a tanév, nem mindenhol van ez így, például Angliában is tart még. Otthon, mert az iskolák a koronavírus-járvány miatt még mindig nem nyithatták meg kapuikat a gyerekek előtt.

Emma Holmes úgy döntött, hogy két gyermekének, a 9 éves Harrynek és a 7 éves Isabelle-nek, illetve velük elkészíti az úgynevezett elefántfogkrémet. Ez egy házilag is elvégezhető kísérlet, nem kell hozzá más, mint folyékony mosogatószer vagy szappan, hidrogén-peroxid, meleg víz és élesztő, valamint, hogy látványosabb legyen, ételszínezék.

Mindezt össze kell önteni és kész. A hidrogén-peroxid az élesztő katalizálásával rengeteg oxigént kezd el termelni, aminek az eredménye a pillanatok alatt létrejövő hatalmas habmennyiség. Hogy pontosan miről is beszélünk, arról itt egy videó:

Még látványosabb, ha megnézzük a „világrekorder” elefántfogkrémet:

Ezt a kísérletet csinálta meg Holmes gyerekeivel, és erről egy képet is feltöltött a Twitterére azzal a szöveggel: „kerti tudományos oktatás”.

A fotó ugyanakkor sokakat félrevezetett, mert nem a kísérlet eredményét látták rajta, hanem hatalmas szexjátékokat.

Az egyik kommentelő például azt írta, hogy ő hirtelen dildókat látott a képen, úgyhogy itt az ideje, hogy megvizsgáltassa a szemeit. Más szerint azért nézhették be olyan sokan azt, hogy mi látható a felvételen, mert három hónapja folyamatosan olyan tartalmú oldalakon szörfölnek az interneten.

Amikor valaki rákérdezett a kétgyermekes anyánál, hogy mégis, mi okozta ezt a robbanást, Holmes, reagálva a sok félreértésre is, azt írta:

Két teáskanál meleg víz, egy teáskanál élesztő, ételszínezék, hidrogén-peroxid – akár 3, akár 6 százalékos –, folyékony szappan, üres műanyag palack. Bumm, kézműves dildónak látszó rendetlenség.

Holmes egyébként úgy nyilatkozott később, hogy ő először nem látta bele a szexjátékokat, de miután megemlítették neki, már értette, mi vezethette félre az embereket. Azt mondja, hogy piros ételszínezéket használtak, ami habosodáskor rózsaszín lett, és emiatt történhetett ez a félreértés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik