Élet-Stílus

Kempf Zozo: Én voltam saját magam legnagyobb ellenfele az Exatlonban

A gyulai származású YouTuber és BMX világbajnok Kempf Zozót az Exatlon 2020-as szériájának egyik legmeghatározóbb színfoltjaként emlegetik. Harmadik helyezést sikerült elérnie, ezzel együtt pedig felejthetetlen élményeket okozott öt hónap alatt a tévénézőknek. A műsorvezető Palik László azt mondta róla: „Kempf Zozo, ha leesik sem esik el. (...) Zozo már nem is olvassa, hanem írja a pályát.”

Sokan kíváncsiak, hogy mind bajnokok, mind kihívók közül, ki volt a legnagyobb ellenfele a játék során.

Örülök neki, hogy ilyen meghatározó személyként sikerült befejeznem az Exatlont. Úgy gondolom, hogy én voltam saját magam legnagyobb ellenfele, hiszen mindenek előtt magamban kellett helyre rakni a dolgokat, és ha ez sikerült, akkor tudtam a maximumot nyújtani.

Korábban azt nyilatkozta, hogy inkább egyéni játékos. Most elárulta, milyennek élte meg a műsorban a többiekkel való együttműködést. Kempf Zozo azt mondta, eddig a sportágából adódóan egyéni játékosnak gondolta magát, de összességében nagyon élvezte a csapatjátékot. Sok dologra megtanította, úgy gondolja, fejlődött a kint töltött hosszú időszak alatt.

Mióta hazajött rengeteg ismerőse gratulált, érdekbarátság féle szituációkkal szerencsére nem találkozott. Örül annak, hogy ennyi ember pozitív véleménnyel rendelkezik róla, vannak, akik csak miatta nézték az adásokat. A bajnokról rengeteg rajongói oldal is készült az elmúlt időben, ám őt nem fojtja meg a rajongás.

Örülök neki, hogy ennyi rajongóm van, köszönöm mindenkinek a szurkolást, gratulációkat, sokat jelent nagyon. Sajnos tényleg annyian írnak, hogy esélytelen válaszolni mindenkinek, így amikor tudom, akkor megpróbálom publikusan megköszönni a közösségi felületeken.

A mai világban eléggé sarkalatos téma a közösségi média fontossága, jelentősége. Az Exatlon döntőse erről azt mondta, úgy gondolja, hogy a követők fontosak azoknak, akik ilyen területen szeretnék építeni az életüket, de elengedhetetlen a szűk baráti kör, akikben mindig meg lehet bízni. Szerinte az egyik nem zárja ki a másikat és meg kell találni az összhangot. Mint fogalmazott: „Lehetséges kedveltnek lenni magánéletben, valamint az interneten is.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ZOZO KEMPF (@zozokempf) által megosztott bejegyzés, Febr 9., 2020, időpont: 5:04 (PST időzóna szerint)

Sikeréről YouTube feliratkozóinak száma is árulkodik, már több mint 250.000 ember követi videóit, ami ahhoz képest is sok, hogy Kempf elmondta, évekkel ezelőtt százezer követő volt a cél, amit már rég túlteljesített. Hozzátette, szeretné minél több emberrel megszerettetni a sportot, valamint népszerűsíteni a freestyle BMX-et.

Kérdéses ugyan a 2024-es BMX olimpiai részvétele, de továbbra is elszánt:

Szeretnék kijutni. Úgy gondolom, hogy nincs kizárva, csak rengeteg gyakorlás és edzőtáborozás lenne szükséges, de nem lehetetlen.

Az interjút Ferencz Evelin készítette.

Kiemelt kép: Instagram/Kempf Zozo

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik