Élet-Stílus

Sokakat elbizonytalanít a Costa új kávéízesítése, a Coca-Cola

Kipróbálnátok?

Sokan szeretik a Costa Coffee kávéit, sokan a Coca-Colát, és minden bizonnyal a két termék kedvelőinek közös metszetébe is igen sokan tartoznak. A kávézólánc nemrégiben jelentette be egy LinkedIn-posztjában, hogy

A nyári kampányunk megérkezett Kínába,  igazán izgatottak vagyunk a Coca-Cola ízesítésű kávécsalád miatt. Alig várjuk, hogy kipróbálhassuk

Milyen rossz lehet, hogy a kávékat kifejlesztő kávéláncnál sem próbálhatták ki az új ízesítést, de ezen lépjünk is túl.

A meleg kólás kávékat – így cappuccinót, lattét – már májusban elkezdték árusítani a kínai Costa Coffee-kban, a cold brew verziót (a ledarált kávét hideg vízben áztatják úgy egy napig, majd leszűrik és kész is) pedig júliustól kezdik majd el forgalmazni.

A hír a Mirror szerint sokak kedvét meghozta, hogy kipróbálhassák, sokakat viszont elbizonytalanít.

Milyen undorító már ez! A Coca-Cola már eleve undorító, és még el is rontanak vele egy jó kávét

– írta egy kommentelő.

Arról nemigen tudni, milyen lett az íze, a Costa szóvivője szerint „a klasszikus Coca-Cola élénk íze kiegészül a finom, lágy kávéízzel”. Hogy Magyarországon vag Európában is elkezdik-e majd árusítani, egyelőre nem tudjuk.

Két okból sem akkora meglepetés azért ez a kombináció. Az egyik az, hogy ha már van eszpresszó-tonik, akkor miért ne lehetne kólával is, a másik ok pedig az, hogy 2018-ban a Coca-Cola felvásárolta a Costa Coffee-t, úgyhogy ha a Costában iszunk, tulajdonképpen Coca-Cola terméket fogyasztunk.

A Coca-Cola megvette a Costa Coffee-t
5,1 milliárd dollárért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik