Élet-Stílus

12 órás műszak után teljesen kibelezve találta autóját a nővér

A brit nő teljesen összetört, keserűen gondol bele, hogy ez a hála a munkájáért.

Mikor a nővérként dolgozó Demi Murphy holtfáradtan befejezte 12 órás műszakját, bizonyára nem gondolta, hogy az igazi megpróbáltatásai csak ekkor kezdődnek. Pedig ahogy a Ladbible megírta, a 24 éves brit nő sokkoló látvánnyal szembesült, mikor kilépett a kórházból, ugyanis azt vette észre, hogy míg ő dolgozott, teljesen szétlopták az autóját.

A nő beszámolója szerint a vezető oldali ablakot betörték, így a tolvajok könnyű szerrel ki tudták nyitni a motorháztetőt. Ezt követően pedig kíméletlenül kibelezték a kocsit. Elvitték a karosszéria elemeket, a fényszórókat, a motor alkatrészeit és még a rendszámtáblát is. Murphy rá sem ismert az autójára, ami úgy nézett ki, mintha épp most botlott volna bele a roncstelepen. Biztosítása van, de még ezen felül is 500 fontot kell áldoznia a javításra.

A nő, aki előzőleg 12 órát húzott le forróságban, talpig védőfelszerelésbe öltözve, értelemszerűen teljesen összetört az őt ért kár miatt.

Borzalmas és szívszorító. Azonnal sírni kezdtem. Jobban sokkolt, mint eddig bármi életemben. Hogy történhetett ez meg fényes nappal? Ahogy mindenki más a frontvonalban, én is keményen dolgoztam a pandémia idején, erre ez a hála.

A nővér esete egyébként nem egyedi. Miután a története napvilágot látott, a közösségi médiában több helybéli elmondta, hogy a környéken gyakoriak a hasonló bűncselekmények.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik