Élet-Stílus

Utolsó erejével még súlyosan megsebesítette a bivaly az óvatlan vadászt

A férfi csak azért maradhatott életben, mert az állat hamarosan kiszenvedett.

Súlyos sérüléseket szenvedett egy 35 éves ausztrál vadász, mikor az általa meglőtt bivaly utolsó lehelletével még rátámadott – írja a Ladbible.

Chris McSherry az Északi terület partvidékén, Port Bradshaw-nál szúrta ki az állatot, és gyors egymásutánban két nyilat is beléeresztett. Az állat elfutott, a vadász pedig követte a vérnyomokat, és hamarosan rá is talált a bivalyra, amire további nyilakat lőtt ki.

Azonban mikor a férfi már azt hitte, hogy végzett az állattal, az egy utolsó nagy rohamra indult, ami felkészületlenül érte McSherryt, amiért súlyos árat fizetett.

A kétgyermekes férfi később részletesen beszámolt a támadásáról. Ez alapján hátat fordított az állatnak, mire az felöklelte őt, súlyos sebet ejtve a combján. Alig ért földet, a bivaly újra belédöfte a szarvát és három méterre repítette a tehetetlen vadászt. Hogy McSherry életben maradt, az valószínűleg csak annak köszönhető, hogy az állat kis idő múlva kiszenvedett, így megúszta az újabb támadást.

A férfi nagy erőfeszítések árán eljutott a legközelebbi kórházig, ahol ellátták a sérüléseit. Elmondása szerint egy kólás doboz méretű lyuk van a jobb térde felett és egy 20 centis seb a feneke alatt. Azóta megműtötték, orvosai szerint rendbe fog jönni, de elképzelhető, hogy bőrátültetésre lesz szüksége.

A férfit bár megrémítette a kaland, kijelentette, amint lehet, újra vadászni fog.

 

Kiemelt kép: Chris McSherry (Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik