Élet-Stílus

Műpéniszt erősített magára egy brit férfi, hogy abban csempésszen kokaint

Három év börtönbüntetést is kaphat az a brit férfi, akinél 127 gramm kokaint találtak egy műpéniszbe rejtve még februárban, a brüsszeli repülőtéren.

Jamaicából érkezett Brüsszelbe február 8-án az a brit férfi, aki egy mesterséges péniszben próbált kokaint csempészni Európába. Mivel gyanúsan viselkedett, alaposan átvizsgálták, és a vérében kokaint mutattak ki. Ezután Jette klinikára vitték, hogy további vizsgálatokat végezzenek rajta. A kórházban fedezték fel, hogy a férfi egy mesterséges péniszt erősített magára, amiben 127 gramm kokaint rejtett el – írja a helyi sajtóra hivatkozva a LadBible című brit lap.

A férfi elismerte a tettét. Azt mondta, az édesanyját látogatta meg Jamaicában, ahol egy ismerősétől kapta a kokaint. Úgy gondolta, valahogy hazacsempészi a drogot és majd otthon fogyasztja el. Bár a viszonylag kis mennyiség miatt nem valószínű, hogy a férfi egy drogcsempész bűnszervezetnek dolgozott, az ügyészség 36 hónap börtönbüntetés kiszabását kérte a bíróságtól. A védelem a férfi veseproblémáira hivatkozva felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kérte a bíróságtól. Ítéletet június 24-én hirdetnek majd az ügyben.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Getty / belchonock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik