Élet-Stílus

Kárpáti Rebekát kiveri a víz azoktól, akik a párhónapos gyerekükkel reklámoznak valamit

Nem nevesített senkit, mert mint mondta, van köztük olyan is, akivel jóban van.

Kárpáti Rebeka Instagram-sztorijai közt válaszolt követői kérdéseire, egyikük pedig arra kérdezett rá, mi a véleménye arról, hogy vannak közszereplők, akik a gyerekeiket is tolják a médiában.

Kárpáti azt mondta, ha neki lesz gyereke, biztos ő sem fogja kibírni, hogy ne posztoljon róla képet a nyilvános Instagramjára, de nem szeretne túlzásba sem esni, mint ahogy szerinte sokan mások csinálják ezt.

Feláll a szőr a hátamon pár influencertől, vagy ami rosszabb, olyan neves és elismert művészekből és előadókból ábrándultam ki, akik a pár hetes/hónapos gyermeküket indokolatlanul a kezükben tartva reklámoznak valamilyen márkát, szolgálgatást vagy nyereményjátékot. Azért is bánt a dolog, mert pár emberrel, akire most gondolok, jóban is vagyok, nem szeretném őket bántani, ez csak az én véleményem, de annyira elszomorító, hogy  valakinek ennyire ellentétes a gondolkodása és hogy errefelé halad a világ

– írta Kárpáti, aki hozzátette, szerinte ezt lehet ízlésesen is csinálni: „ha mondjuk nem látszik a baba, nem pacekba bele van tolva a kamerába csóri mint amikor Rafiki majom kinyomja a nagyvilágba az újszülött Szimbát a sziklaszirten. Szóval ettől kiver a víz és semmi esetre sem tudok ezzel azonosulni.”

Gondolatait azzal zárta:

Ha valaki sokszor tolja a reklámot a döntésképtelen gyerkőccel és/vagy széthaknizza magát vele az Instagramon mert csak belőle van népszerű, sokak által like-olt kontentje, az szerintem vérciki.

Fotó: Instagram/Kárpáti Rebeka

Kiemelt kép: Instagram/Kárpáti Rebeka

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik