Élet-Stílus

James Van Der Beek felesége újabb terhessége alatt is elvetélt

Novemberben már átéltek egy hasonlót.

A Dawson és a haverok című sorozatból ismert James Van Der Beek Instagramján jelentette be, hogy bár úgy döntöttek, hogy ezt a terhességet nem hozzák nyilvánosságra, amíg meg nem születik a gyerek, pláne nem az elején, most elmondta, hogy felesége újra terhes volt, de ismét elvetélt, méghozzá a 17. hétben.

Miután tavaly novemberben átéltünk egy brutális vetélést, nagyon örültünk, hogy újra gyereket várunk. Most meg is tartottuk magunknak a hírt. De a múlt hétvégén, ismét, a 17. héten ez a lélek, akit már nagyon vártunk a családdal együtt, már nem csatlakozik hozzánk fizikai valójában

– írta Instagramján a színész, aki bár a körülményeket nem fejtette ki, azt hozzátette, azonnal kórházba vitték feleségét, aki vérátömlesztést kapott és megmentették az életét.

Most minden nagyon fájdalmas. Tagadás, sokk, értetlenség, harag – mind itt van, amikor valami mély trauma ér. És nincs most szó, ami enyhítené a fájdalmat, ami gyorsan megoldaná a helyzetet. (…) Minden családnak üzenjük, akik keresztül mentek hasonlón, hogy nincsenek egyedül

– zárta írását Van Der Beek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

James Van Der Beek (@vanderjames) által megosztott bejegyzés, Jún 20., 2020, időpont: 11:23 (PDT időzóna szerint)

A színész feleségének, Kimberly Brooknak kilenc éven belül ez az ötödik vetélése. Eddig öt gyerekük született, Olivia, Joshua, Annabel, Emilia és Gwendolyn.

Kiemelt kép: Instagram/James Van Der Beek

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik