Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Huszonhét évig hazudtak neked, nem is Whitney Houston van a Több mint testőr plakátján

Ahogy minden héten, ezúttal is összeszedtük nektek, hogy mik pörögtek nálunk nagyot kereken egy évvel ezelőtt. Nézzük a tavalyi év 25. hetének eseményeit.

Érdekes dolog derült ki az 1992-ben készült Több mint testőr című filmről. Már egy éve annak, hogy maga Kevin Costner felfedte a titkot, hogy a híres plakáton valójában Whitney Houston dublőre látható, mert a kép egy forgatási nap után készült, amikor a színésznő már hazament.

Tavaly nyáron írtuk meg annak a fiatal lánynak az esetét, akit rajtakaptak ittas vezetésen, majd az édesanyja és a helyzet még rosszabb lett. A montreali járőrök egy autóra lettek figyelmesek, ami elakadt az egyik út szélén. A rendőrök letartóztatták a sofőrjét, egy 27 éves helybéli nőt, mert úgy tűnt alkoholos befolyásoltság alatt van. A nem mindennapi folytatást itt találjátok.

A tavalyi év egyik legbizarrabb sztorija volt annak a nőnek a betörése, aki nem összetűzésbe keveredett a házörző kutyával, sőt épp ellenkezőleg. A tulajdonos kapott egy figyelmeztetést a biztonsági szolgálattól, ezért megnézte, mi történt az otthonában. Érdekes látvány tárult elé, az biztos.

Megnézte az üzleti útja alatt a kamerán keresztül, minden rendben van-e otthon, de erre nem számított
Kapott egy figyelmeztetést a biztonsági szolgálattól, ezért megnézte, mi történt az otthonában.

A tavalyi év első fele egyértelműen a Csernobil című sorozatról szólt. A HBO sorozata eldolgozta annak a három hősnek a történetét is, akik a katasztrófa után vízzel elárasztott folyosókon gázoltak át, hogy leeresszék a leolvadt reaktor alatti víztározót. Nem csoda hát, hogy elég sok embert érdekelt azaz interjú, amit az egyik búvárral készítettek.

Megszólalt a hős csernobili búvár, akiről azt hitték, hogy a biztos halálba ment
Odaküldtek, hát mentem – oszlatta a legendát Alekszij Ananyenko.

Tavaly meglehetősen sok embert felkavart Mata Ricsi története, aki őszintén mesélt családjáról és arról a nehéz időszakról, amin keresztül ment. A 2016-os X-Faktor döntőse volt, hogy félmilliót is megkeresett a szüleinek, de enni nem kapott. További részletek itt.

Mata Ricsi volt, hogy félmilliót is megkeresett a szüleinek, de enni nem kapott
Elköltözött, új életet kezdett és már a szüleit sem akarja támadni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik