Élet-Stílus

Hihetetlen, de az egyik nő a másik anyja ebben a lenyűgöző tornavideóban

Bár évekkel ezelőtt kezdte Instagram-karrierjét, Jen Selternek a legrégebbi rajongóit is sikerült meglepnie, amikor egy olyan videót töltött fel a platformra, melyen egy másik nővel tornázik együtt. Mindenki azt hitte, a fiatal lány a testvérével végzi a gyakorlatokat, ám kiderült, hogy az anyjával.

A fitneszőrült Jen Selternek közel 13 millió követője van az Instagramon. A 26 éves, New Yorki lány a leggyakrabban az edzéseiről, az értrendjéről és az ezeknek köszönhetően iszonyatosan formás testéről oszt meg fotókat és videókat. Legutóbb is egy tornavideót osztott meg, ám azon nem egyedül végezte a gyakorlatokat – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jen Selter (@jenselter) által megosztott bejegyzés, Jún 18., 2020, időpont: 8:21 (PDT időzóna szerint)

Selter követői azt hitték, hogy a lány a nővérével tornázik, csakhogy a videón látható másik nő valójában a 26 éves lány 52 éves anyja, Jill Weinstein. A családban régóta hagyomány a sportos életforma. A New York Post két évvel ezelőtt írta meg, hogy a lány és az anyja minden héten legalább egyszer együtt tornáznak a hetvenes éveiben is bombasztikus formában lévő Lois Jacobssal, Weinstein anyjával, vagyis Selter nagyanyjával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jen Selter (@jenselter) által megosztott bejegyzés, Jún 17., 2020, időpont: 5:48 (PDT időzóna szerint)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik