Élet-Stílus

A Star Trek: Voyager színésze majdnem elütötte Harrison Fordot

Spoiler: nem a két széria közti rivalizálás miatt.

Egy meglehetősen érdekes podcastbeszélgetésen van túl Garrett Wang, aki a Star Trek: Voyager című sorozatban alakította anno Harry Kimet.

A bal felső sarokban. Fotó: PHOTO12.COM – COLLECTION CINEMA / PHOTO12 VIA AFP

A képen Wang előtt álldogáló Robert Duncan McNeill-lel beszélgetett The Delta Flyers című podcastban arról, hogyan kapta meg a sorozatbéli szerepét 1994 környékén. Kiderült, hogy nagy késésben volt a szereplőválogatásról, és majdnem baleset érte, mire odaért a Paramount stúdiójához.

A Paramount stúdiója körül hajtottam, mikor a kanyarban egy öltönyös fickó kiugrott a parkoló autók gyűrűjéből. Azonnal satuféket nyomtam. Tudod, milyen az: percekig dobog utána a szíved. Néztem a fickót, és Harrison Ford volt az. Ránézek, mondom, »Jesszusom, majdnem kinyírtam Han Solót! Az összes kocka gyűlölt volna ezután!«.

Ford nem véletlenül volt a stúdió környékén, mint az másnap kiderült:

Másnap olvasgattam a Variety-t, amiben ott volt az első oldalon Harrison Ford arca, azzal a felirattal, hogy a Paramountban forgatja a Végveszélyben című Tom Clancy-regényen alapuló kémfilmjét. Ugyanabban a ruhában volt, mint mikor majdnem elcsaptam.

A történet tehát 1994-ben volt, ugyanis akkor jött ki a Végveszélyben, a Star Trek: Voyager pedig 1995-ben indult el.

Ford öltönyben a Végveszélyben című film egyik jelenetében. Fotó: MACE NEUFELD PRODUCTIONS / PARAM / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Kiemelt kép: Ethan Miller / Getty Images North America / Getty Images via AFP és LUCASFILM / ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik