Élet-Stílus

Egy autót kapott és a teljes tandíját is állják a fiatalnak, aki 10 órán át takarított a tüntetők után

A jó cselekedetek csak úgy követték egymást.

Antonio Gwynn Jr a két héttel ezelőtti, vasárnapi tüntetés tévés közvetítésében látta, hogy a buffalói Bailey Avenue-t ellepi a törött üveg és más szemét, pedig másnap sokan használnák azt az utat arra, hogy munkába menjenek.

Ezért hajnali kettőkor egy seprűvel és szemetes zacskókkal elindult és elkezdte feltakarítani a környéket, hiszen ha édesanyja még élne, ő is ugyanezt tette volna.

A következő 10 órát kemény munkával végezte a 18 éves Gwynn, mikor mások is elindultak reggel takarítani, már azt láthatták, hogy a munka nagy részét elvégezte a fiatal férfi.

A helyi közösség elalélt Gwynn tettétől, így Matt Block is, aki úgy döntött a 2004-es, vörös Ford Mustangját adja oda cserébe a fiatalnak. Block azt nyilatkozta, hogy szerette a kocsit, de már nemigen használta, ugyanakkor eladni sem akarta, és ekkor látta, hogy Gwynn korábban az interneten kért tanácsot egy kocsi megvásárlásához.

Nem tudtam megbirkózni az eladásával, és ez egy jó módszernek tűnt, hogy megszabaduljak tőle, tudva, hogy valaki olyanhoz kerül, aki értékelni fogja

– nyilatkozta a CNN-nek Block.

Ami különlegesen érdekessé teszi ezt, hogy Gwynn 2018-ban elhunyt édesanyjának is egy vörös Mustangja volt.

De még itt nincs vége a történetnek. Block felajánlásáról tudomást szerzett ez helyi üzletember, Bob Briceland, aki egy évre állja a biztosító cégén keresztül a kocsi biztosítását.

Még itt sincs vége: a Buffalói Medaille Főiskola egy teljes ösztöndíjat ajánlott fel Gwynnek, ha idén ott gazdasági tanulmányokba kezd, ahogy ezt eredetileg tervezte is.

Amikor meghallotta, hogy felajánlották neki az ösztöndíjat

Megálltam, félrehúzódtam, és elkezdtem sírni. Így tett a nagynéném is. Az unokaöcsém is. Nagyra értékelem mindazt, amit az emberek értem tettek

– nyilatkozta Gwynn a helyi WKBW tévécsatornának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik