Élet-Stílus koronavírus

Iszonyatosan népszerű a 24 órás, amerikai húsautomata

Első látásra kétségbeesett próbálkozásnak tűnik a McCann’s húsbolt automatája, de a tulajdonos azt mondja, ez volt élete egyik legjobb üzleti döntése.

Kevin McCann egy étteremmel egybekötött húsboltot működtet a New York államban fekvő Rocesterben. Amikor a koronavírus-járvány miatt korlátozásokat vezettek be, a hentes nem akarta cserben hagyni a törzsvásárlóit, ezért az üzlete előterében felállított egy a nap 24 órájában elérhető húsautomatát – írja a Fox.

McCann bevallja, az ötlet nem az övé. A mentora, Josh Applestone már évek óta üzemeltet hűtős automatákat Hudson Valleyben, és őt is gyakran kapacitálta, hogy tegyen ugyanígy, a rocesteri hentes azonban a járvány elterjedéséig soha sem vette komolyan.

Most azonban McCann belátta, hogy az automatának a járványhelyzeten túl is van értelme, hiszen a vevők nem csak azért szeretik, mert érintésmentesen juthatnak friss húshoz, de a non-stop elérhetőség miatt is. McCann üzletétől nem messze működik egy kórház, az ott dolgozók pedig sokszor végeznek olyankor, amikor semmi sincs nyitva, így szívesen használják a húsautomatát.

McCann azt mondja, az automatának még csak reklám sem kellett. Hétfőn akarta elkezdeni hirdetni, hogy üzembe helyezte, de amikor pénteken este, a biztonsági kamerák képével megmutatta a feleségének az új gépet, már ott álltak a vevők. Aztán alig győzte egész hétvégén újratölteni az automatát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik