Élet-Stílus

Utólag vette észre a szelfin, hogy barátja a háttérben feneket töröl

De így lett sikeres a fotó.

Különleges fotóval lepte meg a világot egy brit nő.

A Gloucestershireben élő Shannon Butt (a történet szempontjából igencsak beszélő név, jelentése: fenék, segg) a fürdőszobában készített pár szelfit, majd az egyik képet feltöltötte az Instagramra.

37 perc kellett, hogy észrevegye: hibázott.

A folyamat során ugyanis a 22 éves nő barátja, Henry is a fürdőszobában – pontosabban a WC-n – tartózkodott, és már több mint fél órája publikus volt a kép, amikor észrevették, hogy

a képen nemcsak a sapkában pózoló Shannon, hanem a srác is látható, aki épp a kitörlési fázisnál tart a vécézésben.

Sírva röhögtek, amikor észrevették a bakit – mesélték a Daily Mail brit bulvárlapnak. A törlés (mármint a fotó eltüntetése) után a lány chaten megemlítette barátainak a bakit, a haverok azonnal erősködni kezdtek, hogy Butt tegye ki a képet a Twitterre, nagyot megy majd a bejegyzés. És tényleg így lett: jelenleg 129 ezer like-nál és 1100 kommentnél tart.

37 percig volt kint az Instagramon ez a kép, majd észrevettem, hogy látható rajta, amint a barátom konkrétan a s*ggét törli

– írta a posztban, amit most meg is mutatunk:

A kommentelők közül többen is jelezték, hogy megrendezett jelenetre gyanakodnak, de Butt szerint szó sincs kamuról: eredetileg egyedül volt a fürdőszobában, és épp elkezdett szelfiket lőni, amikor beviharzott a barátja, akinek épp akkor támadt sürgős dolga.

Ja, és akadt olyan kommentelő is, aki a WC-papírt hiányolta.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

„Vajon mi van a fenekedben?” – Hatmilliós nézettségű sláger lett a nyolcéves kislány dala
Az amerikai Jolee felettébb érdekes kérdést feszeget a dalszövegben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik