Élet-Stílus

Trágyával borította be a földjére parkoló Mercedest egy angol gazda

Szabálytalanul, magánterületen parkolt le Mercedesével egy strandolni vágyó autós az angliai Cornwallban. Szerencsétlenségére, a gazda aznap éppen trágyázott, és nem tette meg neki azt a szívességet, hogy egy pillanattal korábban kapcsolja ki a trágyaszórót.

Bár Angliában is lazított már a kormány a koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozásokon, bőven érvényben vannak még a társas távolságtartást előíró szabályok. A hosszú karantén, és az egyre nyáriasabb idő miatt azonban már sokaknak nehezére esik betartani ezeket, hétvégenként rendre zsúfolásig megtelnek a tengerparti strandok.

Az Anglia délnyugati csücskében fekvő Cornwall egyik tengerpartjára például annyian mentek ki a hétvégén, hogy az autósok kilométerekre sem találtak parkolóhelyet. Egy Mercedes tulajdonosa úgy gondolta, hogy behajt egy part menti gazdaság kapuján, és a magánterületen parkolja le a kocsiját – írja a LadBible című brit bulvárlap.

A gazdaság tulajdonosa aznap történetesen a földet trágyázta. A férfi a munka végén, a traktorjából videót készített arról, mennyire nem érdekli az embereket a társas távolságtartás, amikor megpillantotta a földjén a luxusautót. A trágyaszóró még ment, a gazda pedig csak annyit mondott:

Remélem, ugyanakkora örömmel fogod lemosni a kocsidat, amekkorával én befestem neked!

A következő pillanatban vastagon borítja a trágya a Mercedest.

A gazda videója bejárta a közösségi portálokat, majd szinte az összes brit lapot. A reakciók vegyesek. Bár sokan úgy gondolják, a gazdának igaza volt, és Mercedes tulajdonosa megérdemelte, amit kapott. Mások szerint azonban a gazda feleslegesen gonoszkodott, és szerintük a videó csak arra bizonyíték, hogy a vírushelyzet nem mindenkiből a legjobbat hozza ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik