Élet-Stílus koronavírus

Ráesett egy gyümölcs, megsérült a gerince, kórházba szállították, majd kiderült, hogy még koronavírusos is

Alighanem volt ennél már szerencsésebb napja is az india férfinak.

Az Indian Express ír arról a nem mindennapi történetről, amely során egy férfi egy nagyon szerencsétlen véletlennek köszönhetően tudta meg, hogy megfertőződött koronavírussal. A férfi a híradás szerint egy jákafa gyümölcsét próbálta meg leszedni, mikor a hatalmas termés ráesett. A férfit olyan szerencsétlenül találta el a gyümölcs, hogy súlyos sérülései lettek. A férfihoz mentőt hívtak, mint kiderült, helyesen, mivel megsérült a gerince.

A helyi kannúri orvosi egyetem kórházában kiderült, hogy a gyümölcs okozta ütés miatt apróbb beavatkozást kell végrehajtani a férfin.

Ha azt gondolná az ember, hogy ezután már nem lehet rosszabb. Nos, tévedés. A kórházban a koronavírus miatt az a protokoll, hogy minden olyan beteget tesztelnek koronavírusra, akin műtétet fognak elvégezni. Így derült ki, hogy a férfi, akit eltalálta egy fáról leeső gyümölcs (és emiatt meg kell műteni a gerincét), még koronavírusos is.

A férfinak egyelőre csak enyhe tünetei vannak, elkezdték felkeresni azokat a kontaktokat, akikkel érintkezhetett. A beteg saját elmondása szerint nem találkozott mostanában senkivel, akitől elkaphatta volna a vírust, bár egyszer látogatóban járt egy helyi kórházban.

A férfi egyébként tuktuk taxisként dolgozik, így fontos lenne visszaemlékeznie, kikkel érintkezett az elmúlt napokban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik