Élet-Stílus

Szexuális viszonyt folytatott rabokkal, letartóztatták az ausztrál börtönőrnőt

Derékba tört Melissa Goodwin, ausztrál börtönőrnő karrierje, miután összejött a rapperből lett bűnözővel, Caleb Valerivel, majd kiderült, hogy egy másik elítélttel is viszonya volt.

A vád szerint legalább öt alkalommal létesített szexuális kapcsolatot a munkahelyén egy elítélttel a 25 éves Melissa Goodvin, ausztrál börtönőrnő és testépítő – írja a News.com.au című ausztrál hírportál.

A börtönőrnő ellen már folyt egy vizsgálat azért, mert titokban összejött egy nemrég szabadult elítélttel, a rapper Caleb Valerivel. Ez a kapcsolat önmagában nem lett volna illegális, ha Goodwin bejelentette volna a feletteseinek, ám a börtönőrnő ezt elmulasztotta.

Tartott a vizsgálat, amikor a hatóságok kaptak egy tippet Goodvin korábbi, a rácsok mögött folytatott viszonyáról. A börtönőrnő és a 21 éves Corey London kapcsolata a gyanú szerint tavaly novemberben kezdődött, és hét hónapig tartott. Goodvin és London legalább öt különböző alkalommal létesítettek szexuális kapcsolatot a börtönben, a nő cigarettát, öngyújtót, és rágógumit csempészett be a férfinek.

Londont nemrég át kellett szállítani egy másik börtönbe, miután félő volt, hogy rászállnak annak a motoros bandának a rács mögött lévő tagjai, melyet szoros szálak fűznek Valerihez. Goodwint már múlt hónapban felfüggesztették a munkahelyén, miután a rapperrel több közös fotót osztottak meg magukról a közösségi médiában.

Goodwint hétfőn vádolták meg hivatalosan a korábbi, rácsokon belül folytatott viszonyáért. A börtönőrnő óvadék ellenében szabadlábon védekezik, először, várhatóan július 14-én kell majd megjelennie a bíróság előtt.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Georges Begue / Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik