Élet-Stílus koronavírus

Zseniális bevásárlólistát készített a barátjának egy fiatal lány, hogy a fiú mindent megtaláljon a boltban

Nem csak az szerepel a listán, hogy mit kell venni, ó, nagyon nem csak az.

Steff TikTok-on mutatta meg a követőinek, hogy milyen bevásárlólistát készített a párjának, hogy elkerüljük a szokásos telefonhívásokat, hogy pontosan mire gondolt az alatt, hogy tej. Vagy tojás. Vagy teljes kiőrlésű vegán liszt. A lány listájában nem az a pláne, hogy miket írt fel rá, hanem az, hogy hogyan.

@stefferronii

Doing groceries is an art form. ##groceries ##adulting ##boyfriend ##fyp ##foryou ##control ##coronavirus ##shopping

♬ original sound - stefferronii

A videón látszik, hogy a lány minden tétel mellé jellemzőket írt, hogy a fiú egészen biztosan azt hozza, amire szüksége van.

De ez még mind semmi, a jellemzés mellett a komplikáltabb tételek mellett illusztráció is szerepel, hogy a baki lehetősége maximálisan ki legyen küszöbölve. Steff szerint egyébként a bevásárlás művészet, így aztán nem csodálkozunk azon, hogy ez a részletes, minden apróságra kitérő lista megszületett.

De sikerült?

A lány feltöltött egy update-videót, amiből kiderült, hogy a barátja sikerrel vette az akadályokat, mindent hozott, amit kellett, sőt mindössze csak két alkalommal vette igénybe a telefonos segítséget.

@stefferronii

Groceries are an art form pt.2 - PSA: I love making lists please let me live my life ##groceries ##grocerylist ##list ##monicageller ##fyp ##bekind

♬ original sound - stefferronii

Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik