Élet-Stílus

Meztelenül menekült a tetőre rendőrök elől egy brit drogdíler

Kokaint és mérlegeket találtak a rendőrök annak a férfinek a házában, akinél május 14-én tartottak drograzziát az angliai Torquayben. Mivel a házat körülzárták, a férfi a tetőablakon át próbált menekülni.

Nem tudni, miért volt anyaszült meztelen az a férfi, akinek a torquayi házában május 14-én tartottak razziát a rendőrök – írja a Sun című brit bulvárlap.

A férfi menekülni próbált, de mivel a ház összes kijáratát rendőrök őrizték, a tetőablakon mászott ki. Míg a ruháit a házban hagyta, egy pakk marihuánát magával vitt, amit akkor is szorongatott, amikor elfogták.

A devoni rendőröknek nem ez volt egyetlen bizarr kábítószeres ügyük múlt héten. Egy autópályán megállított furgonban 25 ezer font (közel tízmillió forint) értékű kokaint találtak. A jármű belsejében mindent fehér por borított, miután a sofőr a rendőröket meglátva ki akarta dobni a furgonból a drogot, csak elfelejtette előtte leengedni az ablakot.

De elkaptak a rendőrök egy dílert, akinél 12 kiló, 120 ezer font (majdnem 47 millió forint) értékű marihuánát találtak, és felszámoltak egy 412 ezer font (kb. 161 millió forint) értékű marihuána előállítására alkalmas drogüzemet.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Georgethefourth / Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik