Élet-Stílus

Az út szélén hagytak egy újszülöttet, a sírására lett figyelmes egy arra járó férfi

A thaiföldi babáról még a köldökzsinórt sem vágták le.

Egy amerikai expat, Eric Ransdell thaiföldi, csiangmaji lakása felé gyalogolt, amikor az út szélén, egy szeméthalom környékéről egy csecsemőt hallott sírni. Körbenézett és talált egy lány kisbabát, aki még csak pár órás, legfeljebb kétnapos lehetett, a köldökzsinórja sem volt elvágva, mindössze egy fekete-piros pamut kendővel volt betakarva a régi gumiabroncsok mellett – írta a Mirror.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eric Ransdell (@eric.ransdell) által megosztott bejegyzés, Máj 13., 2020, időpont: 1:16 (PDT időzóna szerint)

A gyereket azonnal kórházba szállították, ahol az intenzív osztályra került, a rendőrök pedig megpróbálják felkutatni az anyját.

Ransdell később meglátogatta a csecsemőt, utána pedig arról számolhatott be, hogy „szerencsés a kislány” és „minden rendben van vele”.

Megelőzésképpen antibiotikumokat kap a következő öt-hét napban, de egyébként azt mondják, egészséges. ezután egy csecsemőket gondozó intézménybe kerül 3-4 hétre, majd az állami csecsemőotthonba, míg meg nem találják az anyját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eric Ransdell (@eric.ransdell) által megosztott bejegyzés, Máj 14., 2020, időpont: 2:47 (PDT időzóna szerint)

A helyiek szerint  azonban nem biztos, hogy sikerrel jár, a környéken ugyanis nagyon sokféle ember él, a világjárvány miatt viszont viszonylag kihaltak az utcák, így nem valószínű, hogy valaki szemtanúja lett volna annak, ahogy az anya otthagyja gyermekét. A rendőrség munkáját nehezíti, hogy noha vannak a környéken biztonsági kamerák, azok a magánházaké, így hetekbe kerül, míg engedélyt kapnak és beszerzik azoknak a felvételeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik