Élet-Stílus

Magyar mentősök mutatták meg, mire is jó a TikTok

Ez elég látványos lett.

Egy magyar TikTok-felhasználó, avadasz láthatóan az Országos Mentőszolgálatnál dolgozik és kollégáival készített egy meglehetősen jól kinéző videót.

A TikTokot kevésbé ismerőknek ehhez hozzátesszük, hogy a rövid videók Instagramján, rengeteg kihívás terjed, rengeteg-rengeteg tánckoreográfiás, vagy legalábbis amiket egy meghatározott dal által inspirált. Hogy csak egy példát említsünk: ismerik Jaws 685 Laxed (Siren Beat) című „dalát”? Nem? Pedig a TikTokon már 33,6 millió videónál használták fel, nagyjából mindegyiknél ugyanazzal a koreográfiával. Egészen elképesztő.

Na, de mindegy is, térjünk vissza avadaszra és videójára, amit mintha egy amerikai videó ihletett volna, de erre nem mernénk megesküdni, mi legalábbis hirtelen csak ezt az egye ugyanilyet találtuk. És hogy mit is látunk: ahogy egy autóversenynél, egy mentős elindítja a két mentőkocsi versenyét, amik nem indulnak el, hanem pont ütemre, Rihanna Diamonds című számára elkezdenek villogni. Egészen látványos – és a leírásnál sokkal jobban néz ki, úgyhogy íme:

@avadasz

##orszagosmentoszolgalat ##ambulance ##ems ##firstresponder ##paramedic ##veddészreamentőt ##omsz

♬ eredeti hang - avadasz

Ajánlott videó

Olvasói sztorik