Élet-Stílus

Szülőknek nem lehet ijesztőbb látvány, mint amit egy ház kamerája felvett az egyik éjszaka

Szerencsére semmi baj nem történt, de borzalmas lehetett megnézni a felvételeket.

Még múlthét pénteken, hajnali fél három körül a 15 éves, kansasi Aniyah Robinson arra ébredt fel, hogy mintha valaki figyelné.

És valóban, egy idegen férfi tört be hozzájuk, felette állt és nézte. A lány elkezdett sikoltozni, amit meghallott anyja, Angel is. Az anya maga köré gyűjtötte nagyobbik és kisebbik, még csak két éves lányát, majd hívta a rendőröket és értesítette az anyját is – írta a vt.co.

A házban nemrégiben szereltek fel kamerákat, amik rögzítették is az eseményeket. A felvételeken látszik, ahogy a férfi a házban járkál, mielőtt belépne a hálókba.

Sem a videón nem látszik, sem a család nem tapasztalta, hogy valamiért el is vitt volna végül a betörő, de Angel szerint így csak még ijesztőbb az egész.

Mert akkor mit akart? Nem tudom, mit akart, vissza akar majd jönni? (…) Nem tudhatjuk azt sem, hogy csinálta ezt már korábban is. Legközelebb talán valami máshogy lesz, nem tudhatjuk, mi jár az eszében

– nyilatkozta az anya.

A férfit ugyanis még nem sikerült elkapnia a rendőrségnek, amikorra pedig kiérkeztek, addigra meg már elmenekült. Abban reménykednek, a nyilvánosságra hozott videó majd segítségükre lesz. Szóval, bárki, aki felismerné ez alapján a tettest, értesítse a kansasi hatóságokat!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik